Gensyn med Autodrom Most i Tjekkiet!

Vi kører som vanligt i 4 klasser og inddeler efter omgangstider. Det betyder ny klasseinddeling fredag og igen efter behov.

Både lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 2700 dkk /3 dage og kan bookes i shoppen. Man koster også booke en enkelt plads i pitgarage for 700 dkk / 3 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk / dag.

Prisen for arrangementet starter ved 3000 dkk, som senere går op til 3375 dkk og fra 15. juni er 3750 dkk.

Foreløbig tidsplan kan hentes her.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre.


Også Most har nu indført støjbegrænsning. Således gælder max 102 db ved 4500 omdrejninger eller 3/4 af max omdrejninger og dette måles 1 meter fra udstødningsudgangen i en vinkel på 45 grader. Yderligere gælder at der skal anvendes db-killer. Vi forventer dog at dobbeltdæmper systemer (med mellempotte) lige så vel kan anvendes, da de typisk larmer mindre.


Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.