Der blev desværre ingen vinterfest sidste vinter - snøft..

Der var heller ingen pattegris på Knutstorp i august - hulk.. 

MEN NU TAGER VI REVANCE MED ET BRAG AF EN FEST D: 11. NOVEMBER!!!Festen afholdes igen i Hovborglejren på Langeland. Lidt afsides, men superfine faciliteter med masser af sovepladser😊

Adressen er:

Gustav Petersensvej 3
5953 Tranekær

Zenergy crew tjekker ind sidst på formiddagen og bruger nogle timer på at debriefe den forgangne sæson og forberede den næste - således at den bliver bedste sæson nogensinde.  

Ved 16-tiden kobles fadølsanlægget til og alle er velkomne.

Omkring 17-tiden overrækker vi pokaler for slutstillingen i Zenergy Challenge. Skulle man være forhindret i at deltage, kan præmien afhentes Zenergy HQ.

Aftensmaden forventes serveret ca. kl. 18.30. Vi skal have helstegt pattegris. Slagteren der laver grisene har stået for maden til sidste miniarrangement i år og forrige år, og vi véd af erfaring at maden bliver god, at den bliver serveret i en fart og at der er rigeligt. Udover fadøl vil der være rødvin, hvidvin og sodavand. Til dessert har vi en slush-ice..

Herefter er der kaffe, chokolade og måske også karaoke. Ellers holder vi os til dækspark og løgnehistorier, specielt for så vidt angår omgangstider. Der kan naturligvis også fortælles andet vrøvl. En dans bliver det måske også til.

Ansvarserklæring kan hentes her.

Selve festen med mad og drikke koster 250 dkk. For børn under 12 år er prisen 100 dkk – ja, det kunne godt tænkes at der kom en stak små racerbanditter fra vores mini arrangementer. Der findes et par større soverum, som vi kan reservere til dem 😊 Booker du til børn, tilpasser du bare beløbet og skriver en kommentar på bookingen.

Overnatning kan bookes til 80 dkk/plads. Husk sovepose/dyne og lagen.

Man kan selvfølgelig også vælge at sove i racerkahytten, aka varebilen.

Morgenmad dagen efter koster 20 dkk.

Der er i alt 120 spisebilletter og 80 sovepladser og det kan tænkes at der bliver rift om pladserne denne gang. Start bookingen ved at klikke nedenunder.