Forsikring

Dækker min forsikring?

Typisk vil din kaskoforsikring dække kørsel i grøn klasse, da der her er tale om et køreteknisk kursus – med instruktører på banen hele tiden og uden fri kørsel. Dette gælder fx Topdanmark. Alm.Brand, FDM, IF. Tjek i alle tilfælde op med dit forsikringsselskab mht. hvilken forsikringsdækning (både for så vidt angår kaskoforsikring og ulykkesforsikring) du kan forvente ved deltagelse i en hhv. trackday og køreteknisk kursus som grøn klasse. 

Alle arrangementer er forsikrede igennem Svenska Motorsport Alliansen (SMA) og vi formidler ulykkesforsikring per arrangement hos SMA.

Nogen af arrangementerne er også godkendte af Dansk Motor Union (DMU) og dermed forsikrede igennem DMU. For kørere med DMU licens gælder det at de for DMU godkendte arrangementer har ulykkesforsikring via licensen.  Uanset om man har en licens eller ej, er det en god idé at tjekke op på om ens private ulykkesforsikring dækker farlig sport. Hvis den ikke gør det, er det bestemt en overvejelse værd. Alternativt kan man tegne ulykkesforsikring hos SMA. 

Ved kørsel i det sydlige udland skal du huske dit EU-sygesikringskort (Det blå kort). Det blå kort er dokumentation for, at du er sygesikret efter EU-reglerne og har ret til behandling i et andet EU/EØS-land eller Schweiz til udgift for den danske stat. Bemærk, at du ikke med det blå kort kan få lægeordineret hjemtransport.