Det var fedt med sæsonafslutning på Slovakiaring, så det prøver igen. Det kan kun blive godt!

Banen er topmoderne med alle faciliteter. Der er tankanlæg, restaurant, hotel og fine pitgarager med monitors der viser omgangstider (eller fx Eurosport ).

Alternative hoteller kan findes her:
- www.bonbon.sk
- www.therma.sk
- www.legendhotel.sk

Se onboard lap her

Afstande følge googlemaps:
Padborg: 1183 km
Puttgarden: 1126 km
Rostock: 949 km


Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Challenge. 

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her. 

Vi  kører igen med 3 priser afhængigt af booking tidspunktet; prisen starter ved 3300 dkk og slutter på 3600 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3600 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man koster også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage. 

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage.

Bemærk, der tilbydes MC transport til banen for det beskedne beløb af 1500 dkk!

Foreløbig tidsplan kan hentes her.Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.