Vi måtte desværre udskyde forårstræningen i 2020, men vi tager revanche i 2021. Det må så bare blive endnu bedre end det plejer at være.

Vi kører igen på Slovakiaring, en mega bane på 5922 meter med alle faciliteter inkl. tankanlæg, stor ryttergård, fine pitgarager, restaurant og hotel.

Se onboard lap her

Afstande ifølge googlemaps:
Padborg: 1183 km
Puttgarden: 1126 km
Rostock: 949 km

Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Foreløbig tidsplan kan hentes her. Bemærk, der er oprettet en ekstra klasse - orange - som hastighedsmæssigt ligger mellem blå og rød klasse.

Biosan Racing events tilbyder transport af din MC og udstyr fra Sverige (242 Euro), Danmark (200 Euro) og Tyskland (150 Euro til Slovakiaring). Det er et super godt tilbud - se mere information her.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Der vil være flere fotografer tilstede.

Til arrangementet finder du livetiming her og alle resultater uploades løbende her.

Prisen for de resterende pladser til arrangementet er indtil videre 3900 dkk. 

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3600 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man kan også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage.

Du finder banens hotel her:
http://www.hotelring.sk

Alternative hoteller kan findes her:
www.bonbon.sk
www.therma.sk
www.legendhotel.sk


Skulle du have en supermotard, minimotard, pitbike, scooter e.lign, er der mulighed for 4 dages træning og race på Slovakiarings nye gokart bane, Slovak Karting Center, umiddelbart inden dette arrangement.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.

Vi ses i Slovakiet til næste år! Det bliver intet mindre end kanon!

Practice Hard, Race Easy!