Slovakiaring 28 sept-1 okt

Sæsonafslutning på Slovakiaring! En megafed bane på 5922 meter med alle faciliteter inkl. tankanlæg, stor ryttergård, fine pitgarager, restaurant og hotel.

Se onboard lap her

Afstande ifølge googlemaps:

Padborg: 1183 km

Puttgarden: 1126 km

Rostock: 949 km

Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Foreløbig tidsplan kan hentes her.

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Der vil være flere fotografer tilstede.

Til arrangementet finder du livetiming her og alle resultater uploades løbende her.

Vi kører med 3 priser afhængigt af bookingtidspunktet. Prisen for 4 dage starter ved 3900 dkk. Når den første tredjedel af pladserne er booket eller senest 3 måneder inden arrangementets start, stiger prisen til 4200 dkk. Når den næste tredjedel af pladserne er booket eller senest 1 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 4500 dkk.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3900 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man kan også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage, hvis du bestiller og betaler transponderen hjemmefra. Ved betaling på plads, er prisen 225 dkk/4 dage. Hvis du lejer transponder, skal der anvendes en transponderholder. Denne koster 50 dkk ved bestilling og betaling hjemmefra og 75 dkk ved betaling på plads.

Du finder banens hotel her:

http://www.hotelring.sk

Alternative hoteller kan findes her:

www.bonbon.sk

www.therma.sk

www.legendhotel.sk

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.

Vi ses i Slovakiet - det bliver verdensklasse!

Practice Hard, Race Easy!


Gul//Yellow/Gelb Blå/Blue/Blau Sort/Black/Schwarz Garage/Box Transport