Vojens 15-17 september


Vild i Vojens med sæsonafslutning!


Vi starter ud med træning fra kl. 13 om fredagen.

Der afvikles løb både lørdag og søndag og disse er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før.

Vi kører med 2 priser afhængigt af bookingtidspunktet; weekendprisen starter ved 1300 dkk. Når halvdelen af pladserne er booket eller senest 1 måned inden arrangementets start, stiger prisen til 1450 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse.

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 50 dkk/dag ved bestilling og betaling hjemmefra. Betaling på plads koster 75 dkk/dag. Hvis du lejer transponder, skal der anvendes en transponderholder. Denne koster 50 dkk ved bestilling og betaling hjemmefra og 75 dkk ved betaling på plads.

Der er adgang til strøm i begrænset omfang. Det er vigtigt, at der kun anvendes strøm til det allervigtigste. Det vil sige til dækvarmere, køleskab og kaffemaskine 😊 Det er ikke tilladt at anvende el til at opvarme telt, tørre tøj osv. Har du behov for dette, bedes du medbringe gas eller petroleumsovn.

Hvis du vil være sikker på at have strøm til dækvarmerne, er det en god idé at medbringe en generator. Brug den gerne nogle timer op af formiddagen, hvor de fleste nok efterhånden har varme i dækkene og dækvarmerne ikke længere trækker så meget strøm. 

Foreløbigt tidsplan kan hentes her.

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her.

Du finder banen her.

Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen.


Grøn Gul Blå Rød Sort Orange