The event is sold out.


If you need to contact Zenergy regarding our event at Slovakiaring 18-21. april, please send email to info@zenergyracing.com, instead of calling.

**************************************************************************************


For syvende år i træk starter vi sæsonen på Slovakiaring. Dem der har været på banen véd det - banen er kanon (5922 m!!!) og det bliver arrangementet også igen.

Banen er topmoderne med alle faciliteter. Der er tankanlæg, restaurant, hotel og fine pitgarager med monitors der viser omgangstider (eller fx Eurosport ).

Alternative hoteller kan findes her:
- www.bonbon.sk
- www.therma.sk
- www.legendhotel.sk

Se onboard lap her

Afstande følge googlemaps:
Padborg: 1183 km
Puttgarden: 1126 km
Rostock: 949 km


Både fredag, lørdag og søndag afvikles sprintløb der er åbne for alle, også dem der aldrig har prøvet det før. Sprintløbene koster ikke ekstra og tæller i Zenergy Challenge. 

Vi kører livetiming alle dage og du finder denne her. Resultater finder du her. 

Vi har lavet en aftale med GP Reifen angående dæksalg og montering. De sælger alle dækmærker til gode priser og véd hvad de har med at gøre. Faktisk sælger de allerede mange dæk i skandinavien, så der er nok mange der kender dem.  Bestil i forvejen, hvis du vil være sikker på at de har dæk med du gerne vil have.

Skulle du have behov for hjælp med opsætning af geometri og affjedring på din motorcykel, så er den danske RR-legende Kim Ræs tilstede.

Vi  kører igen med 3 priser afhængigt af booking tidspunktet; prisen starter ved 3300 dkk, stiger herefter til 3600 dkk og sidst til 3900 dkk. Husk din booking er først gældende, når du har betalt og fået en bekræftelse. Sidste chance for booking og betaling til 3300 dkk er 28.12.2018. Prisen hæves igen 28.02.2019.

Pitgarager (ca. 5×8 m) koster 480 euro eller 3600 dkk/4 dage og kan bookes i shoppen. Man koster også booke en enkelt plads i pitgarage for 750 dkk/100 euro for 4 dage. 

Har man ikke egen transponder, koster transponderleje 150 dkk/4 dage.

Bemærk, der tilbydes MC transport til banen for det beskedne beløb af 1500 dkk!

Foreløbig tidsplan kan hentes her

Skulle vi opgradere til 5 grupper, bliver det uden at reducere køretiden per gruppe.


Start tilmeldingen med at vælge klasse nedenunder. Glem ikke at afslutte tilmeldingen med at angive kørerinfo og vælge startnummer. Tilmeld venligst kun en kører per ordre. Samme person (kunde) kan dog nemt tilmelde flere forskellige kørere, ved at lave en ny tilmelding uden af logge ud og tilpasse kørerinfo i slutningen af processen. 

Vi ses i Slovakiet! Det bliver intet mindre end kanon! 

Practice Hard, Race Easy!